Смачну свіжоприготовлену пасту з твердих сортів пшениці гості мережі «ОККО» тепер можуть скуштувати не тільки в італійських ресторанах Pasta Mia, а й на модернізованому столичному АЗК на Борщагівці (Київ, вул. Велика Кільцева, 54). Тут наприкінці жовтня встановили обладнання, на якому за лічені хвилини кухарі зони кафе приготують пасту відповідно до вподобань клієнта. Все, що потрібно – лише обрати вид пасти, соус та додаткові інгредієнти, а далі можна просто насолоджуватися процесом швидкого приготування вашого замовлення. В подальшому проект буде масштабовано на ряд інших потокових АЗК «ОККО».
До вибору гостям пропонується 2 види пасти – спагеті та пене, 3 види додаткових інгредієнтів – з шинкою та беконом, з куркою та броколі і зеленим горошком або з помідорами чері та сиром моцарела. Далі можна обрати й один із соусів – «Наполі» (зі свіжих помідорів та томатів у власному соці з додаванням ароматних трав) або «Альфредо» – білий вершковий, до складу якого, крім ніжних вершків, входять ще 2 види сиру, італійські трави та сушений часник. На завершення кожна порція декорується помідорами чері та сиром пармезан.
Особливістю нового обладнання для швидкого приготування пасти в кафе на АЗК є те, що усі компоненти страви розміщені на відкритому набірному сеті, тож відвідувач візуально бачить, як виглядає кожен продукт, а отже й може краще оцінити, яким саме видом пасти він хотів би посмакувати найбільше. Замовлення готується швидко, упродовж 2,5-3 хвилин. Готова страва подається у брендованих стаканах-тарілках зі столовими приборами, щоб її однаково зручно було взяти зі собою в дорогу чи з’їсти безпосередньо в кафе.
«Варто зазначити, що наша паста готується на вок-сковорідках, завдяки чому вдається зберегти максимум поживних речовин в овочах та інших інгредієнтах, що входять до складу страви, – розповідає керівник управління кафе мережі «ОККО» Оксана Джус. – Переконані, що новий кулінарний експеримент стане ще однією додатковою перевагою для клієнтів та приводом спланувати свій маршрут через смачну заправку».